Dobrodošli

Pokličite nas

05 640 29 00

Pišite nam

veleprodaja@farcom.si

Novice in akcije

 

PRODAJA LASULJ IN TURBANOV ROKOKO


SPECIALIZIRANE PRODAJALNE:

DIAFIT, Ljubljanska cesta 1a, Maribor

DIAFIT, Njegoševa cesta 6K, Ljubljana

MEDIKEM, d.o.o., Prežihova 22, Ravne na Koroškem

V KRATKEM TUDI V SPECIALIZIRANI PRODAJALNI ORFAM NA PTUJU (Potrčeva ulica 16).

  

  

 

PRODAJA OPUŠČENIH PROGRAMOV

 

TUDI NA SEDEŽU FIRME ZAPRTA ULICA 6 V IZOLI. VSAK PONEDELJEK OD 9-15.

PRED PRIHODOM POKLIČITE NA TELEFONSKO ŠTEVILKO 05/6402 900.

 

 

 

 

Memo je vrhunska obutev za otroke izdelana iz naravnih materialov primernih za otroške nogice. Na podplatu ima unikaten sistem za diagnosticiranje težav s stopali.  Gre za učinkovoto metodo preprečevanja in odpravljanja težav s stopali.

 

                        

   PRIKAZUJE STANJE OTROŠKIH STOPAL


 

   KORIGIRA OBSTOJEČE DEFORMACIJE STOPALA

 

 

   NUDI MAKSIMALNO UDOBJE

                          

   PREPREČUJE TEŽAVE Z STOPALI

   PRIPOROČENO S STRANI SPECIALISTOV

 

Diagnostični del Memo obutve predstavljata njen podplat in peta. Razdeljen je v šest oštevilčenih con. Po uporabi Memo obutve je mogoče določiti kateri del se je obrabil in v kolikšni meri. Na podlagi teh informacij se lahko odločimo, kateri vložek bo pomagal odpraviti  težave. Te informacije so zelo pomembne tudi za zdravnika in fizioterapevta. Po tem, ko ugotovimo kateri vložek je najbolj primeren, je priporočljivo, da otrok nosi čevlje kar se da pogosto. Čas uporabe Memo obutve je odvisen od starosti otroka in resnosti problema.
 

CONA 1

Obraba cone 1 pomeni zdrava stopala. Memo čevlji v tem primeru delujejo preventivno. Če obstaja potreba po vložkih, uporabimo sive.

CONA 2

Če se obraba pojavi v coni 2 to narekuje uporabo sivih vložkov in konstantno uporabo Memo obutve.  Če se obraba v coni 2 kljub vložku nadaljuje, potem je potrebno uporabiti oranžen vložek.Če tudi ta ne pomaga, je potreben posvet z zdravnikom.

CONA 3

Če se obraba pojavi v coni 3 to narekuje uporabo oranžnih vložkov in konstantno nošnjo Memo obutve. Če se obraba nadaljuje se je potrebno posvetovati z zdravnikom.

CONA 4

Obraba cone 4 narekuje uporabo oranžnega vložka in konstantno uporabo Memo čevljev. Priporočljivo je poiskati tudi zdravniški nasvet.

CONA 5

Če se obraba pojavi v coni 5 je potrebno poiskati zdravniško pomoč.

CONA 6

Če se obraba pojavi v coni 6 je potrebno poiskati zdravniško pomoč.

 

Za ogled modelov in več informacij kliknite na internetno povezavo http://www.mdh.pl/memo-shoes ali http://www.memoinfo.pl/.